Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Inkluzivna plesna radionica UŽIVO – Zagrebački plesni centar


Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 28 svibanj 2022


PAŽNJA, PAŽNJA!
POČINJEMO S NOVIM CIKLUSOM INKLUZIVNIH PLESNIH RADIONICA – UŽIVO!!!!

GDJE?

U Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10, Bijeli studio.

KADA?

Svake subote od 16:30 do 18:30 sati – prva radionica već ove subote 26. 02.!

ŠTO?

Radionica suvremenog plesa vođena po principima inkluzivnosti, što znači da je rad, iako u grupi, u potpunosti individualiziran i dostupan svakome. Ples podučavamo kroz improvizaciju s ciljem pronalaska i produbljivanja vlastitog kreativnog pokreta, tako da svatko radi unutar svojih tjelesnih okvira, otkrivajući i pomičući vlastite granice. Radionice su prostor istraživanja, inspiracije i energije za sve prisutne. Pažnju usmjeravamo na osjećanje i iskustvo izražajnosti vlastitog tijela, otvaranje imaginacije putem plesa i pokreta, osvještavanje pokretljivosti i dinamičnosti, kao i odnosa s prostorom unutar i oko sebe. Otvaramo plesni odnos s drugima u grupi, s glazbom, s tišinom, u potpuno slobodnom pokretu, ali i u zajedničkim koreografiranim i osmišljenim situacijama u kojem svatko participira svojom unikatnom kreativnošću.

ZA KOGA?

Za sve koje zanima pokret i ples!
Neovisno o psiho-fizičkim mogućnostima, neovisno o invaliditetu, tjelesnoj spremi, dobi, neovisno plešete li amaterski, rekreativno, profesionalno ili još nikada niste plesali!
Ako si živ/a, ples je u tebi i za tebe!
Dakle – za sve koji žele iskustvo plesa kao iskustvo zajedništva, podrške, otvorenosti.

TKO?

Radionice vodi Iva Nerina Sibila, plesna umjetnica i edukatorica s dugogodišnjim iskustvom, voditeljica DIVERTa i Helvecia Sekulić, izvođačica i certificirana praktičarka Danceability metode.
Pridružit će im se članovi kolektiva i brojni gosti.
Radionice su potpuno besplatne.
Za sve informacije stojimo na raspolaganju na mail@divert.hr
VIDIMO SE U SUBOTU U DVORANI!