Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

INKLUZIVNA PLESNA RADIONICA ZA ODRASLE, Zagreb


Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 01 prosinac 2022


DRAGI SVI!
KREĆEMO PONOVNO S NAŠIM INKLUZIVNIM PLESNIM RADIONICAMA – NOVI PROSTOR / NOVI TERMIN!!!!

ŠTO?
Otvorene plesne radionice za odrasle – za sve koji žele probati plesati, doživjeti drugačije iskustvo plesa.

GDJE?
TALA PLE(J)S, RADNIČKA 27, u sklopu kompleksa KATRAN.

KADA?
SVAKI ČETVRTAK OD 16:00 do 18:00 sati
prvi termin – 22. 9.

ZA KOGA?
Za odrasle – sve one koje zanima pokret i ples, najniža dob navršenih 18, gornja granica ne postoji – neovisno o psiho-fizičkim mogućnostima, neovisno o invaliditetu, tjelesnoj spremi, dobi, neovisno plešete li amaterski, rekreativno, profesionalno ili još nikada niste plesali!
Ako si živ/a, ples je u tebi i za tebe!

TKO?
Radionice vodi Iva Nerina Sibila, plesna umjetnica i edukatorica s dugogodišnjim iskustvom, voditeljica DIVERTa, a pridružit će joj se članovi kolektiva i brojni gosti.

RADIONICE SU POTPUNO BESPLATNE.
za sve informacije stojimo na raspolaganju na mail@divert.hr

OPIS
Radionica suvremenog plesa vođena po principima inkluzivnosti, što znači da je rad, iako u grupi, u potpunosti individualiziran i dostupan svakome. Ples podučavamo kroz improvizaciju s ciljem pronalaska i produbljivanja vlastitog kreativnog pokreta, tako da svatko radi unutar svojih tjelesnih okvira, otkrivajući i pomičući vlastite granice. Radionice su prostor istraživanja, inspiracije i energije za sve prisutne. Pažnju usmjeravamo na osjećanje i iskustvo izražajnosti vlastitog tijela, otvaranje imaginacije putem plesa i pokreta, osvještavanje pokretljivosti i dinamičnosti, kao i odnosa s prostorom unutar i oko sebe. Otvaramo plesni odnos s drugima u grupi, s glazbom, s tišinom, u potpuno slobodnom pokretu, ali i u zajedničkim koreografiranim i osmišljenim situacijama u kojem svatko participira svojom unikatnom kreativnošću.