Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Koreo-in | RADIONIČKI VIKEND INTENZIV / SILVIA MARCHIG / O ljudima – pticama i gravitaciji stropa


Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 18 lipanj 2023


RADIONIČKI VIKEND INTENZIV // voditeljica Silvia Marchig
03. i 04. lipnja / 17 i 18 lipnja od 11:00 do 14:00 sati
TEMA
O ljudima – pticama i gravitaciji stropa
Iz svega što je prisutno, iz svih koji su prisutni, iz svega što nam nedostaje, za čime žudimo, iz svega što je bilo i sjećamo se, iz svega što priželjkujemo da bude, iz svega što nas inspirira, što nas veseli, što nam potvrđuje da smo tu – događa se ples i događa se izvedba.
Slojevi pažnje i pažljivosti grade strukturu naše koreografije, u zajedničkom istraživanju što sve može biti i tko možemo biti, u kreativnoj napetosti između potencijala i materijalnosti.
ZA KOGA
Za one koji vole suvremeni ples i izvedbu, želite se fizički izraziti, isprobati nešto novo o plesu, koreografiji i izvedbi.
Predhodno isksutvo plesa ili izvedbe poželjno.
ZA ONE KOJI NISU POLAZNICI DIVERT RADIONICA, MOLIMO PRIJAVU KOJA SADRŽI KRATKI INFO O SEBI I MOTIVACIJU ZA OVU RADIONICU DO ČETVRTKA 01. 06 u 24:00h, NA mail@divert.hr
INTENZIV JE NAMJENJEN OSOBAMA SA I BEZ INVALIDITETA
KOREO–IN
je cjelogodišnjem pogram radionica, intenziva, neformalnih izvedbi, mentorskih sesija, a sve s ciljem otvaranja plesa zainteresiranim osobama standardnih i nestandardnih psihofizičkih mogućnosti.
Program je inkluzivan, što znači da okuplja osobe sa i bez invaliditeta, tako pozivamo sve koji su zainteresirani za ovakva pristup da nam se pridruže (jednokratno, povremeno, stalno….) i sudjeluju u širenjem plesno-izvedbeno-koreografskog polja.

Cjelokupni program je BESPLATAN i odvija se u PLESNOM CENTRU TALA, Radnička 27, Zagreb.

Vidimo se u dvorani!

Više o cijelom programu pročitajte ovdje.
Program je financiran od Zaklade Kultura nova.