Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

INTERMEDIJSKI RADOVI

LAB IZVEDBENOG PISANJA | 2021.

Program u sklopu kojeg se održala online i uživo radionica Nine Gojić i Martine Tomić u razdoblju od 23. do 24. travnja 2021. te producirali intermedijski radovi nastali na radionici, autorica Dunje Crnjanski, Anite Čeko, Ivane Vojnić Vratarić, Anne Dahinden i Dore Đurkesac.

ĐAVOLJI ODVJETNIK ONLINE | 2020.

U online izvedbi zadržavamo koreografske i tematske interese kojima smo se bavili u predstavi, a koji nam se u ovom trenutku čine posebno relevantnima – slušanje, zajedničko odlučivanje, pitanje kako postići konsenzus u zajednici, participacija i inkluzija, podrška drugome i napuštanje zajednice – ali ćemo se poslužiti drugim medijima za izvedbu.

OTKLON, OŽILJAK: PREUZIMANJE | 2019.

Ovaj prostor – izvedba oblikovana je intenzivnim suautorskim, suizvođačkim i sumedijskim dijalozima u kojima se koreografija, plesna izvedba, video portret, dokumentarizam i fikcija susreću postavljajući pitanja o korporealnosti i njezinoj izvedbenosti.

KOLIKO SMO SPREMNI…? | 2019.

Nizom radionica u sklopu istraživačkog procesa ostvarenih u prostorima Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, Zagrebačkom plesnom centru i Uferstudios u Berlinu, propitali smo granice vlastite otvorenosti i izvođačkog rizika igrom s umnoženim, distorziranim, radikaliziranim odrazima, eksperimentalnim radom i pogledom kamere.